De gemiddelde prijs per vierkante meter in Verspreide huizen in het zuiden is € 0/m²

Het percentage mensen tussen de 15 tot 25 jaar in Verspreide huizen in het zuiden is
22%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale woningmarkt in Verspreide huizen in het zuiden.

Als woningbezitter in Verspreide huizen in het zuiden zit je gewaagd. De gemiddelde huizenprijs bleef stabiel het afgelopen jaar met 0% tot een gemiddelde prijs van € 0 per vierkante meter. Hiermee doet Verspreide huizen in het zuiden het slechter dan de gemiddelde huizenprijs in gemeente Bunnik. Hier bleef stabiel de gemiddelde huizenprijs met 2.0% tot € 4,768 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt Verspreide huizen in het zuiden achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een woning in Verspreide huizen in het zuiden in Bunnik?

Een huis kopen in Verspreide huizen in het zuiden is een stuk simpeler dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet ophitsen door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je bank. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Verspreide huizen in het zuiden in Bunnik.

In de buurt Verspreide huizen in het zuiden in Bunnik is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 27 mensen per vierkante kilometer en 65 huishoudens weet je zeker dat je genoeg rust kan vinden. De meeste mensen in Verspreide huizen in het zuiden zijn tussen de 15 tot 25 jaar oud en in totaal zijn er 25 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg reuring voor een student. De meeste mensen zijn in deze oerhollandse buurt tussen de 15 tot 25 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 19% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 19% tussen de 25 tot 45 jaar en 17% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Bunnik on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.