De lokale huizenprijzen in Verspreide huizen Beusichem en Zoelmond.

Met een woning in Verspreide huizen Beusichem en Zoelmond zit je gewaagd. De gemiddelde waarde van een woning liep op het afgelopen jaar met 1.0% tot een gemiddelde prijs van € 4,198 per vierkante meter. Hiermee doet Verspreide huizen Beusichem en Zoelmond het slechter dan de gemiddelde waarde van een woning in gemeente Buren. Hier liep op de gemiddelde huizenprijs met 7.0% tot € 3,892 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt Verspreide huizen Beusichem en Zoelmond achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 5.0%.

Bieden op een woning in Verspreide huizen Beusichem en Zoelmond in Beusichem?

Een huis kopen in Verspreide huizen Beusichem en Zoelmond is een stuk makkelijker dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet gek maken door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je tuin. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Verspreide huizen Beusichem en Zoelmond in Beusichem.

In de buurt Verspreide huizen Beusichem en Zoelmond in Beusichem is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 58 inwoners per vierkante kilometer en 225 huishoudens weet je zeker dat je genoeg rust kan vinden. De meeste inwoners in Verspreide huizen Beusichem en Zoelmond zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 110 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg te doen voor een gezin. De meeste mensen zijn in deze oerhollandse buurt tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 15% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 16% tussen de 15 tot 25 jaar en 16% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Beusichem on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.