De gemiddelde prijs per vierkante meter in Buitengebied is € 0/m²

Het percentage inwoners tussen de 15 tot 25 jaar in Buitengebied is
25%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenprijzen in Buitengebied.

Met een woning in Buitengebied zit je gewaagd. De gemiddelde huizenprijs bleef gelijk het afgelopen jaar met 0% tot een gemiddelde prijs van € 0 per vierkante meter. Hiermee doet Buitengebied het slechter dan de gemiddelde huizenprijs in gemeente Castricum. Hier bleef gelijk de gemiddelde huizenprijs met 8.0% tot € 4,381 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt Buitengebied achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een woning in Buitengebied in Castricum?

Een huis kopen in Buitengebied is een stuk makkelijker dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet gek maken door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je tuin. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Buitengebied in Castricum.

In de buurt Buitengebied in Castricum is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 18 inwoners per vierkante kilometer en 20 huishoudens weet je zeker dat je genoeg rust kan vinden. De meeste inwoners in Buitengebied zijn tussen de 15 tot 25 jaar oud en in totaal zijn er 15 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg reuring voor een student. De meeste mensen zijn in deze oerhollandse buurt tussen de 15 tot 25 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 8% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 17% tussen de 25 tot 45 jaar en 8% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Castricum on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.