De gemiddelde vierkantemeterprijs in Pleijendal is € 3,724/m²

Gemiddeld is er rond de vraagprijs geboden in de afgelopen 12 maanden in Pleijendal
-0.4%
Het percentage mensen tussen de 65 jaar of ouder in Pleijendal is
34%
De waarde van huizen in Pleijendal zijn het afgelopen jaar opgelopen met
13.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale woningmarkt in Pleijendal.

Als je investeert in een huis in Pleijendal zit je gewaagd. De gemiddelde waarde van een huis liep op het afgelopen jaar met 13.0% tot een gemiddelde prijs van € 3,724 per vierkante meter. Hiermee doet Pleijendal het slechter dan de gemiddelde waarde van een huis in gemeente Dalfsen. Hier liep op de gemiddelde huizenprijs met 14.0% tot € 3,844 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Nederland loopt Pleijendal voor. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een huis in Pleijendal in Dalfsen?

Een huis kopen in Pleijendal is een stuk simpeler dan een makelaar het misschien laat klinken. Laat je niet ophitsen door enge spookverhalen over de huizenmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een stuk eerlijker. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je luie stoel. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Pleijendal in Dalfsen.

In de wijk Pleijendal in Dalfsen is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 4,663 mensen per vierkante kilometer en 620 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste mensen in Pleijendal zijn tussen de 65 jaar of ouder oud en in totaal zijn er 175 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg aanspraak voor een iemand met pensioen. De grootste bevolkingsgroep is in deze oerhollandse wijk tussen de 65 jaar of ouder, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 13% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 9% tussen de 15 tot 25 jaar en 22% tussen de 25 tot 45 jaar.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Dalfsen on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.