De gemiddelde vierkantemeterprijs in Verspreide huizen Oudleusenerveld is € 4,862/m²

Gemiddeld is er licht overboden in de afgelopen 12 maanden in Verspreide huizen Oudleusenerveld
1.4%
Het percentage bewoners tussen de 65 jaar of ouder in Verspreide huizen Oudleusenerveld is
19%
De woningwaardes in Verspreide huizen Oudleusenerveld zijn het afgelopen jaar omhoog gegaan met
27.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenmarkt in Verspreide huizen Oudleusenerveld.

Als bezitter van een huis in Verspreide huizen Oudleusenerveld zit je goed. De gemiddelde woningwaarde ging omhoog het afgelopen jaar met 27.0% tot een gemiddelde prijs van € 4,862 per vierkante meter. Hiermee doet Verspreide huizen Oudleusenerveld het beter dan de gemiddelde woningwaarde in gemeente Dalfsen. Hier ging omhoog de gemiddelde huizenprijs met 14.0% tot € 3,838 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Nederland loopt Verspreide huizen Oudleusenerveld voor. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een huis in Verspreide huizen Oudleusenerveld in Dalfsen?

Een huis kopen in Verspreide huizen Oudleusenerveld is een stuk minder ingewikkeld dan een makelaar het misschien laat klinken. Laat je niet opjagen door enge spookverhalen over de huizenmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een stuk eerlijker. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je luie stoel. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Verspreide huizen Oudleusenerveld in Dalfsen.

In de wijk Verspreide huizen Oudleusenerveld in Dalfsen is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 50 bewoners per vierkante kilometer en 425 huishoudens weet je zeker dat je genoeg rust kan vinden. De meeste bewoners in Verspreide huizen Oudleusenerveld zijn tussen de 65 jaar of ouder oud en in totaal zijn er 180 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg aanspraak voor een iemand met pensioen. De grootste bevolkingsgroep is in deze oerhollandse wijk tussen de 65 jaar of ouder, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 15% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 16% tussen de 15 tot 25 jaar en 15% tussen de 25 tot 45 jaar.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Dalfsen on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.