De gemiddelde prijs per vierkante meter in Buurtschap Vinkenbuurt is € 3,929/m²

Gemiddeld is er licht onderboden in de afgelopen 12 maanden in Buurtschap Vinkenbuurt
-4.0%
Het percentage bewoners tussen de 15 tot 25 jaar in Buurtschap Vinkenbuurt is
16%
De prijzen van woningen in Buurtschap Vinkenbuurt zijn het afgelopen jaar gegroeid met
4.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenmarkt in Buurtschap Vinkenbuurt.

Als je woningbezitter wordt in Buurtschap Vinkenbuurt zit je gewaagd. De gemiddelde prijs van een woning groeide het afgelopen jaar met 4.0% tot een gemiddelde prijs van € 3,929 per vierkante meter. Hiermee doet Buurtschap Vinkenbuurt het slechter dan de gemiddelde prijs van een woning in gemeente Ommen. Hier groeide de gemiddelde huizenprijs met 15.0% tot € 3,433 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt Buurtschap Vinkenbuurt achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een woning in Buurtschap Vinkenbuurt in Vinkenbuurt?

Een huis kopen in Buurtschap Vinkenbuurt is een stuk minder ingewikkeld dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet opjagen door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je studeerkamer. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Buurtschap Vinkenbuurt in Vinkenbuurt.

In de buurt Buurtschap Vinkenbuurt in Vinkenbuurt is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 45 bewoners per vierkante kilometer en 110 huishoudens weet je zeker dat je genoeg rust kan vinden. De meeste bewoners in Buurtschap Vinkenbuurt zijn tussen de 15 tot 25 jaar oud en in totaal zijn er 45 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg reuring voor een student. De meeste mensen zijn in deze oerhollandse buurt tussen de 15 tot 25 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 12% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 16% tussen de 25 tot 45 jaar en 12% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Vinkenbuurt on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.