De gemiddelde prijs per vierkante meter in Nieuwleusen Centrum-zuid is € 3,370/m²

Gemiddeld is er licht overboden in de afgelopen 12 maanden in Nieuwleusen Centrum-zuid
4.8%
Het percentage bewoners tussen de 65 jaar of ouder in Nieuwleusen Centrum-zuid is
21%
De woningwaardes in Nieuwleusen Centrum-zuid zijn het afgelopen jaar omhoog gegaan met
20.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenmarkt in Nieuwleusen Centrum-zuid.

Als je woningbezitter wordt in Nieuwleusen Centrum-zuid zit je goed. De gemiddelde woningwaarde ging omhoog het afgelopen jaar met 20.0% tot een gemiddelde prijs van € 3,370 per vierkante meter. Hiermee doet Nieuwleusen Centrum-zuid het beter dan de gemiddelde woningwaarde in gemeente Dalfsen. Hier ging omhoog de gemiddelde huizenprijs met 14.0% tot € 3,844 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt Nieuwleusen Centrum-zuid voor. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een woning in Nieuwleusen Centrum-zuid in Nieuwleusen?

Een huis kopen in Nieuwleusen Centrum-zuid is een stuk minder ingewikkeld dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet opjagen door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je bank. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Nieuwleusen Centrum-zuid in Nieuwleusen.

In de buurt Nieuwleusen Centrum-zuid in Nieuwleusen is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 2,343 bewoners per vierkante kilometer en 810 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste bewoners in Nieuwleusen Centrum-zuid zijn tussen de 65 jaar of ouder oud en in totaal zijn er 320 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg aanspraak voor een iemand met pensioen. De meeste mensen zijn in deze oerhollandse buurt tussen de 65 jaar of ouder, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 17% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 12% tussen de 15 tot 25 jaar en 21% tussen de 25 tot 45 jaar.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Nieuwleusen on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.