De gemiddelde prijs per vierkante meter in Nieuwleusen Zuid is € 4,322/m²

Gemiddeld is er licht overboden in de afgelopen 12 maanden in Nieuwleusen Zuid
4.3%
Het percentage mensen tussen de 65 jaar of ouder in Nieuwleusen Zuid is
34%
De waarde van woningen in Nieuwleusen Zuid zijn het afgelopen jaar opgelopen met
30.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale woningmarkt in Nieuwleusen Zuid.

Als woningbezitter in Nieuwleusen Zuid zit je goed. De gemiddelde waarde van een woning liep op het afgelopen jaar met 30.0% tot een gemiddelde prijs van € 4,322 per vierkante meter. Hiermee doet Nieuwleusen Zuid het beter dan de gemiddelde waarde van een woning in gemeente Dalfsen. Hier liep op de gemiddelde huizenprijs met 14.0% tot € 3,844 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt Nieuwleusen Zuid voor. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een woning in Nieuwleusen Zuid in Nieuwleusen?

Een huis kopen in Nieuwleusen Zuid is een stuk simpeler dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet ophitsen door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je tuin. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Nieuwleusen Zuid in Nieuwleusen.

In de buurt Nieuwleusen Zuid in Nieuwleusen is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 625 mensen per vierkante kilometer en 385 huishoudens weet je zeker dat je genoeg rust kan vinden. De meeste mensen in Nieuwleusen Zuid zijn tussen de 65 jaar of ouder oud en in totaal zijn er 80 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg aanspraak voor een iemand met pensioen. De meeste mensen zijn in deze oerhollandse buurt tussen de 65 jaar of ouder, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 9% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 13% tussen de 15 tot 25 jaar en 14% tussen de 25 tot 45 jaar.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Nieuwleusen on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.