De lokale huizenprijzen in Hollandsche Rading Kern.

Als je een huis koopt in Hollandsche Rading Kern zit je gewaagd. De gemiddelde prijs van een huis bleef gelijk het afgelopen jaar met 0.0% tot een gemiddelde prijs van € 5,037 per vierkante meter. Hiermee doet Hollandsche Rading Kern het slechter dan de gemiddelde prijs van een huis in gemeente De Bilt. Hier bleef gelijk de gemiddelde huizenprijs met 6.0% tot € 5,085 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Nederland loopt Hollandsche Rading Kern achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 5.0%.

Bieden op een huis in Hollandsche Rading Kern in Hollandsche Rading?

Een huis kopen in Hollandsche Rading Kern is een stuk makkelijker dan een makelaar het misschien laat klinken. Laat je niet gek maken door enge spookverhalen over de huizenmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een stuk eerlijker. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je luie stoel. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Hollandsche Rading Kern in Hollandsche Rading.

In de wijk Hollandsche Rading Kern in Hollandsche Rading is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 1,736 inwoners per vierkante kilometer en 600 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste inwoners in Hollandsche Rading Kern zijn tussen de 65 jaar of ouder oud en in totaal zijn er 205 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg aanspraak voor een iemand met pensioen. De grootste bevolkingsgroep is in deze oerhollandse wijk tussen de 65 jaar of ouder, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 14% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 12% tussen de 15 tot 25 jaar en 16% tussen de 25 tot 45 jaar.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Hollandsche Rading on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.