De gemiddelde prijs per vierkante meter in Bedrijventerrein Mijdrecht is € 0/m²

Gemiddeld is er licht overboden in de afgelopen 12 maanden in Bedrijventerrein Mijdrecht
4.6%
Het percentage mensen tussen de 25 tot 45 jaar in Bedrijventerrein Mijdrecht is
27%
De woningwaardes in Bedrijventerrein Mijdrecht zijn het afgelopen jaar stabiel gebleven met
0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale woningmarkt in Bedrijventerrein Mijdrecht.

Als woningbezitter in Bedrijventerrein Mijdrecht zit je gewaagd. De gemiddelde woningwaarde bleef stabiel het afgelopen jaar met 0% tot een gemiddelde prijs van € 0 per vierkante meter. Hiermee doet Bedrijventerrein Mijdrecht het slechter dan de gemiddelde woningwaarde in gemeente De Ronde Venen. Hier bleef stabiel de gemiddelde huizenprijs met 6.0% tot € 4,645 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt Bedrijventerrein Mijdrecht achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een woning in Bedrijventerrein Mijdrecht in Mijdrecht?

Een huis kopen in Bedrijventerrein Mijdrecht is een stuk simpeler dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet ophitsen door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je tuin. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Bedrijventerrein Mijdrecht in Mijdrecht.

In de buurt Bedrijventerrein Mijdrecht in Mijdrecht is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 84 mensen per vierkante kilometer en 95 huishoudens weet je zeker dat je genoeg rust kan vinden. De meeste mensen in Bedrijventerrein Mijdrecht zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 20 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit een persoon, dus er is genoeg leven voor een young professional. De meeste mensen zijn in deze oerhollandse buurt tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid eenpersoonshuishoudens. Verder is 9% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 12% tussen de 15 tot 25 jaar en 18% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Mijdrecht on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.