De gemiddelde vierkantemeterprijs in Wilnis Buitengebied is € 0/m²

Het percentage bewoners tussen de 65 jaar of ouder in Wilnis Buitengebied is
22%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenmarkt in Wilnis Buitengebied.

Als bezitter van een huis in Wilnis Buitengebied zit je gewaagd. De gemiddelde waarde van een huis bleef hetzelfde het afgelopen jaar met 0% tot een gemiddelde prijs van € 0 per vierkante meter. Hiermee doet Wilnis Buitengebied het slechter dan de gemiddelde waarde van een huis in gemeente De Ronde Venen. Hier bleef hetzelfde de gemiddelde huizenprijs met 6.0% tot € 4,630 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Nederland loopt Wilnis Buitengebied achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een huis in Wilnis Buitengebied in Wilnis?

Een huis kopen in Wilnis Buitengebied is een stuk minder ingewikkeld dan een makelaar het misschien laat klinken. Laat je niet opjagen door enge spookverhalen over de huizenmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een stuk eerlijker. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je slaapkamer. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Wilnis Buitengebied in Wilnis.

In de wijk Wilnis Buitengebied in Wilnis is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 38 bewoners per vierkante kilometer en 270 huishoudens weet je zeker dat je genoeg rust kan vinden. De meeste bewoners in Wilnis Buitengebied zijn tussen de 65 jaar of ouder oud en in totaal zijn er 100 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg aanspraak voor een iemand met pensioen. De grootste bevolkingsgroep is in deze oerhollandse wijk tussen de 65 jaar of ouder, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 12% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 16% tussen de 15 tot 25 jaar en 14% tussen de 25 tot 45 jaar.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Wilnis on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.