De gemiddelde vierkantemeterprijs in Ministersbuurt-Oost is € 5,063/m²

Gemiddeld is er licht overboden in de afgelopen 12 maanden in Ministersbuurt-Oost
3.7%
Het percentage bewoners tussen de 25 tot 45 jaar in Ministersbuurt-Oost is
25%
De prijzen van huizen in Ministersbuurt-Oost zijn het afgelopen jaar gegroeid met
12.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenmarkt in Ministersbuurt-Oost.

Als bezitter van een huis in Ministersbuurt-Oost zit je goed. De gemiddelde prijs van een huis groeide het afgelopen jaar met 12.0% tot een gemiddelde prijs van € 5,063 per vierkante meter. Hiermee doet Ministersbuurt-Oost het beter dan de gemiddelde prijs van een huis in gemeente Delft. Hier groeide de gemiddelde huizenprijs met 9.0% tot € 4,499 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Nederland loopt Ministersbuurt-Oost voor. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een huis in Ministersbuurt-Oost in Delft?

Een huis kopen in Ministersbuurt-Oost is een stuk minder ingewikkeld dan een makelaar het misschien laat klinken. Laat je niet opjagen door enge spookverhalen over de huizenmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een stuk eerlijker. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je luie stoel. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Ministersbuurt-Oost in Delft.

In de wijk Ministersbuurt-Oost in Delft is het gezellig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 13,117 bewoners per vierkante kilometer en 1,220 huishoudens weet je zeker dat je regelmatig aanspraak kan vinden. De meeste bewoners in Ministersbuurt-Oost zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 350 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg te doen voor een gezin. De grootste bevolkingsgroep is in deze oerhollandse wijk tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 17% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 20% tussen de 15 tot 25 jaar en 14% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Delft on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.