De gemiddelde prijs per vierkante meter in Buytenstee is € 5,257/m²

Gemiddeld is er fors overboden in de afgelopen 12 maanden in Buytenstee
5.2%
Het percentage bewoners tussen de 25 tot 45 jaar in Buytenstee is
23%
De waarde van woningen in Buytenstee zijn het afgelopen jaar opgelopen met
8.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenmarkt in Buytenstee.

Als je woningbezitter wordt in Buytenstee zit je gewaagd. De gemiddelde waarde van een woning liep op het afgelopen jaar met 8.0% tot een gemiddelde prijs van € 5,257 per vierkante meter. Hiermee doet Buytenstee het slechter dan de gemiddelde waarde van een woning in gemeente Diemen. Hier liep op de gemiddelde huizenprijs met 9.0% tot € 5,855 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt Buytenstee voor. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een woning in Buytenstee in Diemen?

Een huis kopen in Buytenstee is een stuk minder ingewikkeld dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet opjagen door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je studeerkamer. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Buytenstee in Diemen.

In de buurt Buytenstee in Diemen is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 5,454 bewoners per vierkante kilometer en 815 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste bewoners in Buytenstee zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 350 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg te doen voor een gezin. De meeste mensen zijn in deze gemengde buurt tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 15% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 13% tussen de 15 tot 25 jaar en 17% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Diemen on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.