De gemiddelde vierkantemeterprijs in Diemer Vijfhoek is € 0/m²

Het percentage bewoners tussen de 0 tot 15 jaar in Diemer Vijfhoek is
0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenmarkt in Diemer Vijfhoek.

Als bezitter van een huis in Diemer Vijfhoek zit je gewaagd. De gemiddelde woningwaarde bleef hetzelfde het afgelopen jaar met 0% tot een gemiddelde prijs van € 0 per vierkante meter. Hiermee doet Diemer Vijfhoek het slechter dan de gemiddelde woningwaarde in gemeente Diemen. Hier bleef hetzelfde de gemiddelde huizenprijs met 9.0% tot € 5,886 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Nederland loopt Diemer Vijfhoek achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een huis in Diemer Vijfhoek in Diemen?

Een huis kopen in Diemer Vijfhoek is een stuk minder ingewikkeld dan een makelaar het misschien laat klinken. Laat je niet opjagen door enge spookverhalen over de huizenmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een stuk eerlijker. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je huiskamer. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Diemer Vijfhoek in Diemen.

In de wijk Diemer Vijfhoek in Diemen is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 0 bewoners per vierkante kilometer en 0 huishoudens weet je zeker dat je genoeg rust kan vinden. De meeste bewoners in Diemer Vijfhoek zijn tussen de 0 tot 15 jaar oud en in totaal zijn er 0 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit een persoon, dus er is genoeg aanspraak voor een inwoner. De grootste bevolkingsgroep is onbewoonde wijk tussen de 0 tot 15 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid eenpersoonshuishoudens. Verder is 0% van de inwoners tussen de 15 tot 25 jaar, 0% tussen de 25 tot 45 jaar en 0% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Diemen on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.