De gemiddelde vierkantemeterprijs in Overdiemen is € 0/m²

Het percentage bewoners tussen de 15 tot 25 jaar in Overdiemen is
33%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenmarkt in Overdiemen.

Als bezitter van een huis in Overdiemen zit je gewaagd. De gemiddelde woningprijs bleef hetzelfde het afgelopen jaar met 0% tot een gemiddelde prijs van € 0 per vierkante meter. Hiermee doet Overdiemen het slechter dan de gemiddelde woningprijs in gemeente Diemen. Hier bleef hetzelfde de gemiddelde huizenprijs met 9.0% tot € 5,855 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Nederland loopt Overdiemen achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een huis in Overdiemen in Diemen?

Een huis kopen in Overdiemen is een stuk minder ingewikkeld dan een makelaar het misschien laat klinken. Laat je niet opjagen door enge spookverhalen over de huizenmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een stuk eerlijker. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je slaapkamer. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Overdiemen in Diemen.

In de wijk Overdiemen in Diemen is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 21 bewoners per vierkante kilometer en 10 huishoudens weet je zeker dat je genoeg rust kan vinden. De meeste bewoners in Overdiemen zijn tussen de 15 tot 25 jaar oud en in totaal zijn er 5 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit een persoon, dus er is genoeg aanspraak voor een inwoner. De grootste bevolkingsgroep is in deze oerhollandse wijk tussen de 15 tot 25 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid eenpersoonshuishoudens. Verder is 0% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 0% tussen de 25 tot 45 jaar en 33% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Diemen on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.