De gemiddelde vierkantemeterprijs in Overdiemerpolder is € 0/m²

Het percentage mensen tussen de 15 tot 25 jaar in Overdiemerpolder is
25%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale woningmarkt in Overdiemerpolder.

Als je investeert in een huis in Overdiemerpolder zit je gewaagd. De gemiddelde woningwaarde bleef stabiel het afgelopen jaar met 0% tot een gemiddelde prijs van € 0 per vierkante meter. Hiermee doet Overdiemerpolder het slechter dan de gemiddelde woningwaarde in gemeente Diemen. Hier bleef stabiel de gemiddelde huizenprijs met 9.0% tot € 5,855 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Nederland loopt Overdiemerpolder achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een huis in Overdiemerpolder in Diemen?

Een huis kopen in Overdiemerpolder is een stuk simpeler dan een makelaar het misschien laat klinken. Laat je niet ophitsen door enge spookverhalen over de huizenmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een stuk eerlijker. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je slaapkamer. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Overdiemerpolder in Diemen.

In de wijk Overdiemerpolder in Diemen is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 44 mensen per vierkante kilometer en 15 huishoudens weet je zeker dat je genoeg rust kan vinden. De meeste mensen in Overdiemerpolder zijn tussen de 15 tot 25 jaar oud en in totaal zijn er 10 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg reuring voor een student. De grootste bevolkingsgroep is in deze oerhollandse wijk tussen de 15 tot 25 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 13% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 13% tussen de 25 tot 45 jaar en 25% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Diemen on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.