De lokale huizenmarkt in Nieuw-Wehl-Noordoost.

Als bezitter van een huis in Nieuw-Wehl-Noordoost zit je gewaagd. De gemiddelde waarde van een huis bleef hetzelfde het afgelopen jaar met 0% tot een gemiddelde prijs van € 0 per vierkante meter. Hiermee doet Nieuw-Wehl-Noordoost het slechter dan de gemiddelde waarde van een huis in gemeente Doetinchem. Hier bleef hetzelfde de gemiddelde huizenprijs met 7.0% tot € 3,142 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Nederland loopt Nieuw-Wehl-Noordoost achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 5.0%.

Bieden op een huis in Nieuw-Wehl-Noordoost in Wehl?

Een huis kopen in Nieuw-Wehl-Noordoost is een stuk minder ingewikkeld dan een makelaar het misschien laat klinken. Laat je niet opjagen door enge spookverhalen over de huizenmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een stuk eerlijker. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je balkon. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Nieuw-Wehl-Noordoost in Wehl.

In de wijk Nieuw-Wehl-Noordoost in Wehl is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 78 bewoners per vierkante kilometer en 100 huishoudens weet je zeker dat je genoeg rust kan vinden. De meeste bewoners in Nieuw-Wehl-Noordoost zijn tussen de 15 tot 25 jaar oud en in totaal zijn er 50 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg reuring voor een student. De grootste bevolkingsgroep is in deze oerhollandse wijk tussen de 15 tot 25 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 12% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 15% tussen de 25 tot 45 jaar en 15% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Wehl on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.