Dordrecht is een prachtige stad in Nederland, gelegen in de provincie Zuid-Holland. Deze historische plaats staat bekend om zijn rijke cultuur en indrukwekkende architectuur. In het centrum vind je tal van monumenten, zoals de Grote Kerk en het Stadhuis, die getuigen van het verleden van de stad.

Een van de belangrijkste attracties in Dordrecht is het Dordrechts Museum, waar je een uitgebreide collectie Nederlandse kunst kunt bewonderen. Daarnaast zijn er diverse gezellige winkelstraten en horecagelegenheden, waar je kunt genieten van een hapje en een drankje.

Dordrecht is omringd door water, wat zorgt voor een unieke sfeer en prachtige uitzichten. De stad is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en heeft een uitstekende infrastructuur.

Als je overweegt om een huis te kopen, is Dordrecht zeker een stad om te overwegen. Met zijn historische charme, culturele aanbod en mooie omgeving biedt het een aangename woonomgeving voor jong en oud.

Ontdek de Walter Aankoopservice in Dordrecht! Onze data-analisten kennen de exacte waarde van elk huis en weten precies hoeveel je moet bieden. Met Walter aan je zijde wordt het kopen van jouw droomhuis in Dordrecht een fluitje van een cent. Wij begeleiden je bij elke stap, zodat je vol vertrouwen jouw ideale woning kunt bemachtigen. Laat je verrassen door de kracht van data en ervaar het gemak van Walter's deskundige hulp. Kies voor Walter Aankoopservice en maak jouw woningaankoop in Dordrecht een succes!

De vastgoedmarkt in Dordrecht is als volgt: er zijn 870 woningen verkocht in dit kwartaal, vergeleken met 1125 in het vorige kwartaal. De gemiddelde transactieprijs ging van 362.903 euro naar 363.816 euro, terwijl de gemiddelde transactieprijs per m² van 3.379 euro naar 3.343 euro ging. De gemiddelde vraagprijs ging van 352.428 euro naar 358.773 euro en de gemiddelde vraagprijs per m² van 3.266 euro naar 3.306 euro. De gemiddelde verkoopprijs ligt 1,4% boven de vraagprijs. De gemiddelde WOZ-waarde is gestegen van 248.743 euro in 2022 naar 299.006 euro in 2023.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Dordrecht on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.