De gemiddelde vierkantemeterprijs in Staart is € 3,047/m²

Gemiddeld is er licht overboden in de afgelopen 12 maanden in Staart
4.8%
Het percentage mensen tussen de 25 tot 45 jaar in Staart is
31%
De prijzen van huizen in Staart zijn het afgelopen jaar gegroeid met
7.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale woningmarkt in Staart.

Als je investeert in een huis in Staart zit je gewaagd. De gemiddelde prijs van een huis groeide het afgelopen jaar met 7.0% tot een gemiddelde prijs van € 3,047 per vierkante meter. Hiermee doet Staart het slechter dan de gemiddelde prijs van een huis in gemeente Dordrecht. Hier groeide de gemiddelde huizenprijs met 8.0% tot € 3,400 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Nederland loopt Staart voor. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een huis in Staart in Dordrecht?

Een huis kopen in Staart is een stuk simpeler dan een makelaar het misschien laat klinken. Laat je niet ophitsen door enge spookverhalen over de huizenmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een stuk eerlijker. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je balkon. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Staart in Dordrecht.

In de wijk Staart in Dordrecht is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 1,886 mensen per vierkante kilometer en 2,675 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste mensen in Staart zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 755 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit een persoon, dus er is genoeg leven voor een young professional. De grootste bevolkingsgroep is in deze gemengde wijk tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid eenpersoonshuishoudens. Verder is 13% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 10% tussen de 15 tot 25 jaar en 21% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Dordrecht on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.