De gemiddelde prijs per vierkante meter in Industriegebied West is € 3,214/m²

Gemiddeld is er fors overboden in de afgelopen 12 maanden in Industriegebied West
5.8%
Het percentage inwoners tussen de 25 tot 45 jaar in Industriegebied West is
27%
De huizenprijzen in Industriegebied West zijn het afgelopen jaar gestegen met
8.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenprijzen in Industriegebied West.

Met een woning in Industriegebied West zit je prima. De gemiddelde huizenprijs steeg het afgelopen jaar met 8.0% tot een gemiddelde prijs van € 3,214 per vierkante meter. Hiermee doet Industriegebied West het net zo goed dan de gemiddelde huizenprijs in gemeente Dordrecht. Hier steeg de gemiddelde huizenprijs met 8.0% tot € 3,409 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt Industriegebied West voor. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een woning in Industriegebied West in Dordrecht?

Een huis kopen in Industriegebied West is een stuk makkelijker dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet gek maken door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je studeerkamer. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Industriegebied West in Dordrecht.

In de buurt Industriegebied West in Dordrecht is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 102 inwoners per vierkante kilometer en 345 huishoudens weet je zeker dat je genoeg rust kan vinden. De meeste inwoners in Industriegebied West zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 140 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg te doen voor een gezin. De meeste mensen zijn in deze oerhollandse buurt tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 18% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 12% tussen de 15 tot 25 jaar en 16% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Dordrecht on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.