De gemiddelde vierkantemeterprijs in Centrum is € 3,539/m²

Gemiddeld is er licht overboden in de afgelopen 12 maanden in Centrum
2.1%
Het percentage inwoners tussen de 25 tot 45 jaar in Centrum is
24%
De prijzen van huizen in Centrum zijn het afgelopen jaar gegroeid met
6.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenprijzen in Centrum.

Als je een huis koopt in Centrum zit je gewaagd. De gemiddelde prijs van een huis groeide het afgelopen jaar met 6.0% tot een gemiddelde prijs van € 3,539 per vierkante meter. Hiermee doet Centrum het slechter dan de gemiddelde prijs van een huis in gemeente Zwijndrecht. Hier groeide de gemiddelde huizenprijs met 8.0% tot € 3,521 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Nederland loopt Centrum gelijk op. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een huis in Centrum in Zwijndrecht?

Een huis kopen in Centrum is een stuk makkelijker dan een makelaar het misschien laat klinken. Laat je niet gek maken door enge spookverhalen over de huizenmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een stuk eerlijker. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je balkon. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Centrum in Zwijndrecht.

In de wijk Centrum in Zwijndrecht is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 5,979 inwoners per vierkante kilometer en 2,360 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste inwoners in Centrum zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 715 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg te doen voor een gezin. De grootste bevolkingsgroep is in deze oerhollandse wijk tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 16% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 11% tussen de 15 tot 25 jaar en 22% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Zwijndrecht on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.