De gemiddelde prijs per vierkante meter in Centrum Biddinghuizen is € 0/m²

Het percentage mensen tussen de 25 tot 45 jaar in Centrum Biddinghuizen is
38%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale woningmarkt in Centrum Biddinghuizen.

Als woningbezitter in Centrum Biddinghuizen zit je gewaagd. De gemiddelde huizenprijs bleef stabiel het afgelopen jaar met 0% tot een gemiddelde prijs van € 0 per vierkante meter. Hiermee doet Centrum Biddinghuizen het slechter dan de gemiddelde huizenprijs in gemeente Dronten. Hier bleef stabiel de gemiddelde huizenprijs met 10.0% tot € 3,300 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt Centrum Biddinghuizen achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een woning in Centrum Biddinghuizen in Biddinghuizen?

Een huis kopen in Centrum Biddinghuizen is een stuk simpeler dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet ophitsen door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je bank. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Centrum Biddinghuizen in Biddinghuizen.

In de buurt Centrum Biddinghuizen in Biddinghuizen is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 928 mensen per vierkante kilometer en 30 huishoudens weet je zeker dat je genoeg rust kan vinden. De meeste mensen in Centrum Biddinghuizen zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 0 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit een persoon, dus er is genoeg leven voor een young professional. De meeste mensen zijn in deze oerhollandse buurt tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid eenpersoonshuishoudens. Verder is 13% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 13% tussen de 15 tot 25 jaar en 38% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Biddinghuizen on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.