De gemiddelde prijs per vierkante meter in Noorderbaan is € 0/m²

Het percentage bewoners tussen de 0 tot 15 jaar in Noorderbaan is
24%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenmarkt in Noorderbaan.

Als je woningbezitter wordt in Noorderbaan zit je gewaagd. De gemiddelde woningwaarde bleef hetzelfde het afgelopen jaar met 0% tot een gemiddelde prijs van € 0 per vierkante meter. Hiermee doet Noorderbaan het slechter dan de gemiddelde woningwaarde in gemeente Dronten. Hier bleef hetzelfde de gemiddelde huizenprijs met 10.0% tot € 3,300 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt Noorderbaan achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een woning in Noorderbaan in Biddinghuizen?

Een huis kopen in Noorderbaan is een stuk minder ingewikkeld dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet opjagen door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je tuin. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Noorderbaan in Biddinghuizen.

In de buurt Noorderbaan in Biddinghuizen is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 194 bewoners per vierkante kilometer en 30 huishoudens weet je zeker dat je genoeg rust kan vinden. De meeste bewoners in Noorderbaan zijn tussen de 0 tot 15 jaar oud en in totaal zijn er 15 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg aanspraak voor een inwoner. De meeste mensen zijn in deze oerhollandse buurt tussen de 0 tot 15 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 18% van de inwoners tussen de 15 tot 25 jaar, 24% tussen de 25 tot 45 jaar en 12% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Biddinghuizen on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.