De gemiddelde vierkantemeterprijs in Oldebroekerweg is € 0/m²

Het percentage inwoners tussen de 15 tot 25 jaar in Oldebroekerweg is
29%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenprijzen in Oldebroekerweg.

Als je een huis koopt in Oldebroekerweg zit je gewaagd. De gemiddelde woningprijs bleef gelijk het afgelopen jaar met 0% tot een gemiddelde prijs van € 0 per vierkante meter. Hiermee doet Oldebroekerweg het slechter dan de gemiddelde woningprijs in gemeente Dronten. Hier bleef gelijk de gemiddelde huizenprijs met 10.0% tot € 3,287 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Nederland loopt Oldebroekerweg achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een huis in Oldebroekerweg in Biddinghuizen?

Een huis kopen in Oldebroekerweg is een stuk makkelijker dan een makelaar het misschien laat klinken. Laat je niet gek maken door enge spookverhalen over de huizenmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een stuk eerlijker. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je luie stoel. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Oldebroekerweg in Biddinghuizen.

In de wijk Oldebroekerweg in Biddinghuizen is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 137 inwoners per vierkante kilometer en 15 huishoudens weet je zeker dat je genoeg rust kan vinden. De meeste inwoners in Oldebroekerweg zijn tussen de 15 tot 25 jaar oud en in totaal zijn er 5 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg reuring voor een student. De grootste bevolkingsgroep is in deze oerhollandse wijk tussen de 15 tot 25 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 14% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 14% tussen de 25 tot 45 jaar en 14% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Biddinghuizen on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.