De gemiddelde vierkantemeterprijs in De Boeg is € 2,921/m²

Gemiddeld is er enorm overboden in de afgelopen 12 maanden in De Boeg
11.9%
Het percentage inwoners tussen de 25 tot 45 jaar in De Boeg is
30%
De woningwaardes in De Boeg zijn het afgelopen jaar omhoog gegaan met
13.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenprijzen in De Boeg.

Als je een huis koopt in De Boeg zit je goed. De gemiddelde woningwaarde ging omhoog het afgelopen jaar met 13.0% tot een gemiddelde prijs van € 2,921 per vierkante meter. Hiermee doet De Boeg het beter dan de gemiddelde woningwaarde in gemeente Dronten. Hier ging omhoog de gemiddelde huizenprijs met 10.0% tot € 3,287 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Nederland loopt De Boeg voor. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een huis in De Boeg in Dronten?

Een huis kopen in De Boeg is een stuk makkelijker dan een makelaar het misschien laat klinken. Laat je niet gek maken door enge spookverhalen over de huizenmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een stuk eerlijker. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je luie stoel. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in De Boeg in Dronten.

In de wijk De Boeg in Dronten is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 6,188 inwoners per vierkante kilometer en 505 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste inwoners in De Boeg zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 125 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit een persoon, dus er is genoeg leven voor een young professional. De grootste bevolkingsgroep is in deze oerhollandse wijk tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid eenpersoonshuishoudens. Verder is 16% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 12% tussen de 15 tot 25 jaar en 20% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Dronten on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.