De gemiddelde prijs per vierkante meter in De Fazant is € 2,905/m²

Gemiddeld is er licht overboden in de afgelopen 12 maanden in De Fazant
3.8%
Het percentage inwoners tussen de 25 tot 45 jaar in De Fazant is
20%
De prijzen van woningen in De Fazant zijn het afgelopen jaar gegroeid met
11.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenprijzen in De Fazant.

Met een woning in De Fazant zit je goed. De gemiddelde prijs van een woning groeide het afgelopen jaar met 11.0% tot een gemiddelde prijs van € 2,905 per vierkante meter. Hiermee doet De Fazant het beter dan de gemiddelde prijs van een woning in gemeente Dronten. Hier groeide de gemiddelde huizenprijs met 10.0% tot € 3,287 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt De Fazant voor. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een woning in De Fazant in Dronten?

Een huis kopen in De Fazant is een stuk makkelijker dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet gek maken door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je studeerkamer. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in De Fazant in Dronten.

In de buurt De Fazant in Dronten is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 3,118 inwoners per vierkante kilometer en 520 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste inwoners in De Fazant zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 195 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg te doen voor een gezin. De meeste mensen zijn in deze oerhollandse buurt tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 16% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 17% tussen de 15 tot 25 jaar en 19% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Dronten on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.