De gemiddelde vierkantemeterprijs in De Lancaster is € 3,115/m²

Gemiddeld is er enorm overboden in de afgelopen 12 maanden in De Lancaster
10.3%
Het percentage mensen tussen de 25 tot 45 jaar in De Lancaster is
31%
De woningprijzen in De Lancaster zijn het afgelopen jaar toegenomen met
25.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale woningmarkt in De Lancaster.

Als je investeert in een huis in De Lancaster zit je goed. De gemiddelde woningprijs nam toe het afgelopen jaar met 25.0% tot een gemiddelde prijs van € 3,115 per vierkante meter. Hiermee doet De Lancaster het beter dan de gemiddelde woningprijs in gemeente Dronten. Hier nam toe de gemiddelde huizenprijs met 10.0% tot € 3,287 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Nederland loopt De Lancaster voor. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een huis in De Lancaster in Dronten?

Een huis kopen in De Lancaster is een stuk simpeler dan een makelaar het misschien laat klinken. Laat je niet ophitsen door enge spookverhalen over de huizenmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een stuk eerlijker. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je luie stoel. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in De Lancaster in Dronten.

In de wijk De Lancaster in Dronten is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 5,353 mensen per vierkante kilometer en 430 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste mensen in De Lancaster zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 135 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg te doen voor een gezin. De grootste bevolkingsgroep is in deze oerhollandse wijk tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 17% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 13% tussen de 15 tot 25 jaar en 16% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Dronten on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.