De gemiddelde prijs per vierkante meter in De Manege is € 3,346/m²

Gemiddeld is er fors overboden in de afgelopen 12 maanden in De Manege
6.7%
Het percentage bewoners tussen de 65 jaar of ouder in De Manege is
23%
De huizenprijzen in De Manege zijn het afgelopen jaar gestegen met
4.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenmarkt in De Manege.

Als je woningbezitter wordt in De Manege zit je gewaagd. De gemiddelde huizenprijs steeg het afgelopen jaar met 4.0% tot een gemiddelde prijs van € 3,346 per vierkante meter. Hiermee doet De Manege het slechter dan de gemiddelde huizenprijs in gemeente Dronten. Hier steeg de gemiddelde huizenprijs met 10.0% tot € 3,287 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt De Manege achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een woning in De Manege in Dronten?

Een huis kopen in De Manege is een stuk minder ingewikkeld dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet opjagen door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je bank. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in De Manege in Dronten.

In de buurt De Manege in Dronten is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 2,854 bewoners per vierkante kilometer en 830 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste bewoners in De Manege zijn tussen de 65 jaar of ouder oud en in totaal zijn er 290 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg aanspraak voor een iemand met pensioen. De meeste mensen zijn in deze oerhollandse buurt tussen de 65 jaar of ouder, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 16% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 10% tussen de 15 tot 25 jaar en 20% tussen de 25 tot 45 jaar.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Dronten on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.