De gemiddelde vierkantemeterprijs in Golfresidentie is € 3,606/m²

Gemiddeld is er fors overboden in de afgelopen 12 maanden in Golfresidentie
6.6%
Het percentage inwoners tussen de 65 jaar of ouder in Golfresidentie is
41%
De huizenprijzen in Golfresidentie zijn het afgelopen jaar gestegen met
25.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenprijzen in Golfresidentie.

Als je een huis koopt in Golfresidentie zit je goed. De gemiddelde huizenprijs steeg het afgelopen jaar met 25.0% tot een gemiddelde prijs van € 3,606 per vierkante meter. Hiermee doet Golfresidentie het beter dan de gemiddelde huizenprijs in gemeente Dronten. Hier steeg de gemiddelde huizenprijs met 10.0% tot € 3,287 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Nederland loopt Golfresidentie voor. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een huis in Golfresidentie in Dronten?

Een huis kopen in Golfresidentie is een stuk makkelijker dan een makelaar het misschien laat klinken. Laat je niet gek maken door enge spookverhalen over de huizenmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een stuk eerlijker. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je balkon. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Golfresidentie in Dronten.

In de wijk Golfresidentie in Dronten is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 665 inwoners per vierkante kilometer en 450 huishoudens weet je zeker dat je genoeg rust kan vinden. De meeste inwoners in Golfresidentie zijn tussen de 65 jaar of ouder oud en in totaal zijn er 95 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg aanspraak voor een iemand met pensioen. De grootste bevolkingsgroep is in deze oerhollandse wijk tussen de 65 jaar of ouder, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 5% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 10% tussen de 15 tot 25 jaar en 8% tussen de 25 tot 45 jaar.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Dronten on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.