De gemiddelde vierkantemeterprijs in Hanzekwartier is € 4,433/m²

Gemiddeld is er enorm overboden in de afgelopen 12 maanden in Hanzekwartier
12.4%
Het percentage inwoners tussen de 25 tot 45 jaar in Hanzekwartier is
64%
De prijzen van huizen in Hanzekwartier zijn het afgelopen jaar gegroeid met
5.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenprijzen in Hanzekwartier.

Als je een huis koopt in Hanzekwartier zit je gewaagd. De gemiddelde prijs van een huis groeide het afgelopen jaar met 5.0% tot een gemiddelde prijs van € 4,433 per vierkante meter. Hiermee doet Hanzekwartier het slechter dan de gemiddelde prijs van een huis in gemeente Dronten. Hier groeide de gemiddelde huizenprijs met 10.0% tot € 3,287 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Nederland loopt Hanzekwartier achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een huis in Hanzekwartier in Dronten?

Een huis kopen in Hanzekwartier is een stuk makkelijker dan een makelaar het misschien laat klinken. Laat je niet gek maken door enge spookverhalen over de huizenmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een stuk eerlijker. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je slaapkamer. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Hanzekwartier in Dronten.

In de wijk Hanzekwartier in Dronten is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 179 inwoners per vierkante kilometer en 50 huishoudens weet je zeker dat je genoeg rust kan vinden. De meeste inwoners in Hanzekwartier zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 5 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit een persoon, dus er is genoeg leven voor een young professional. De grootste bevolkingsgroep is in deze oerhollandse wijk tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid eenpersoonshuishoudens. Verder is 7% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 14% tussen de 15 tot 25 jaar en 14% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Dronten on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.