De gemiddelde prijs per vierkante meter in Elzent-Noord is € 5,451/m²

Gemiddeld is er flink onderboden in de afgelopen 12 maanden in Elzent-Noord
-7.6%
Het percentage mensen tussen de 25 tot 45 jaar in Elzent-Noord is
35%
De waarde van woningen in Elzent-Noord zijn het afgelopen jaar opgelopen met
5.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale woningmarkt in Elzent-Noord.

Als woningbezitter in Elzent-Noord zit je gewaagd. De gemiddelde waarde van een woning liep op het afgelopen jaar met 5.0% tot een gemiddelde prijs van € 5,451 per vierkante meter. Hiermee doet Elzent-Noord het slechter dan de gemiddelde waarde van een woning in gemeente Eindhoven. Hier liep op de gemiddelde huizenprijs met 9.0% tot € 3,955 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt Elzent-Noord achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een woning in Elzent-Noord in Eindhoven?

Een huis kopen in Elzent-Noord is een stuk simpeler dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet ophitsen door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je bank. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Elzent-Noord in Eindhoven.

In de buurt Elzent-Noord in Eindhoven is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 5,171 mensen per vierkante kilometer en 565 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste mensen in Elzent-Noord zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 120 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit een persoon, dus er is genoeg leven voor een young professional. De meeste mensen zijn in deze gemengde buurt tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid eenpersoonshuishoudens. Verder is 11% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 13% tussen de 15 tot 25 jaar en 20% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Eindhoven on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.