De gemiddelde prijs per vierkante meter in Joriskwartier is € 4,067/m²

Gemiddeld is er fors overboden in de afgelopen 12 maanden in Joriskwartier
7.5%
Het percentage inwoners tussen de 25 tot 45 jaar in Joriskwartier is
40%
De waarde van woningen in Joriskwartier zijn het afgelopen jaar opgelopen met
16.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenprijzen in Joriskwartier.

Met een woning in Joriskwartier zit je goed. De gemiddelde waarde van een woning liep op het afgelopen jaar met 16.0% tot een gemiddelde prijs van € 4,067 per vierkante meter. Hiermee doet Joriskwartier het beter dan de gemiddelde waarde van een woning in gemeente Eindhoven. Hier liep op de gemiddelde huizenprijs met 9.0% tot € 3,955 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt Joriskwartier voor. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een woning in Joriskwartier in Eindhoven?

Een huis kopen in Joriskwartier is een stuk makkelijker dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet gek maken door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je studeerkamer. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Joriskwartier in Eindhoven.

In de buurt Joriskwartier in Eindhoven is het gezellig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 8,713 inwoners per vierkante kilometer en 800 huishoudens weet je zeker dat je regelmatig aanspraak kan vinden. De meeste inwoners in Joriskwartier zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 125 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit een persoon, dus er is genoeg leven voor een young professional. De meeste mensen zijn in deze oerhollandse buurt tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid eenpersoonshuishoudens. Verder is 10% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 19% tussen de 15 tot 25 jaar en 14% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Eindhoven on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.