De gemiddelde vierkantemeterprijs in Winkelcentrum is € 4,412/m²

Gemiddeld is er fors overboden in de afgelopen 12 maanden in Winkelcentrum
5.4%
Het percentage bewoners tussen de 25 tot 45 jaar in Winkelcentrum is
40%
De woningwaardes in Winkelcentrum zijn het afgelopen jaar omhoog gegaan met
6.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenmarkt in Winkelcentrum.

Als bezitter van een huis in Winkelcentrum zit je gewaagd. De gemiddelde woningwaarde ging omhoog het afgelopen jaar met 6.0% tot een gemiddelde prijs van € 4,412 per vierkante meter. Hiermee doet Winkelcentrum het slechter dan de gemiddelde woningwaarde in gemeente Eindhoven. Hier ging omhoog de gemiddelde huizenprijs met 9.0% tot € 3,955 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Nederland loopt Winkelcentrum gelijk op. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een huis in Winkelcentrum in Eindhoven?

Een huis kopen in Winkelcentrum is een stuk minder ingewikkeld dan een makelaar het misschien laat klinken. Laat je niet opjagen door enge spookverhalen over de huizenmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een stuk eerlijker. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je luie stoel. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Winkelcentrum in Eindhoven.

In de wijk Winkelcentrum in Eindhoven is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 3,714 bewoners per vierkante kilometer en 475 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste bewoners in Winkelcentrum zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 25 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit een persoon, dus er is genoeg leven voor een young professional. De grootste bevolkingsgroep is in deze oerhollandse wijk tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid eenpersoonshuishoudens. Verder is 3% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 14% tussen de 15 tot 25 jaar en 22% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Eindhoven on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.