De gemiddelde vierkantemeterprijs in Barger-Compascuum-Centrum is € 2,034/m²

Gemiddeld is er licht overboden in de afgelopen 12 maanden in Barger-Compascuum-Centrum
3.4%
Het percentage inwoners tussen de 65 jaar of ouder in Barger-Compascuum-Centrum is
22%
De waarde van huizen in Barger-Compascuum-Centrum zijn het afgelopen jaar opgelopen met
7.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenprijzen in Barger-Compascuum-Centrum.

Als je een huis koopt in Barger-Compascuum-Centrum zit je gewaagd. De gemiddelde waarde van een huis liep op het afgelopen jaar met 7.0% tot een gemiddelde prijs van € 2,034 per vierkante meter. Hiermee doet Barger-Compascuum-Centrum het slechter dan de gemiddelde waarde van een huis in gemeente Emmen. Hier liep op de gemiddelde huizenprijs met 8.0% tot € 2,493 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Nederland loopt Barger-Compascuum-Centrum voor. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een huis in Barger-Compascuum-Centrum in Barger-Compascuum?

Een huis kopen in Barger-Compascuum-Centrum is een stuk makkelijker dan een makelaar het misschien laat klinken. Laat je niet gek maken door enge spookverhalen over de huizenmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een stuk eerlijker. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je luie stoel. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Barger-Compascuum-Centrum in Barger-Compascuum.

In de wijk Barger-Compascuum-Centrum in Barger-Compascuum is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 1,126 inwoners per vierkante kilometer en 580 huishoudens weet je zeker dat je genoeg rust kan vinden. De meeste inwoners in Barger-Compascuum-Centrum zijn tussen de 65 jaar of ouder oud en in totaal zijn er 225 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg aanspraak voor een iemand met pensioen. De grootste bevolkingsgroep is in deze oerhollandse wijk tussen de 65 jaar of ouder, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 14% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 11% tussen de 15 tot 25 jaar en 22% tussen de 25 tot 45 jaar.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Barger-Compascuum on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.