De gemiddelde vierkantemeterprijs in Bargeres is € 2,056/m²

Gemiddeld is er fors overboden in de afgelopen 12 maanden in Bargeres
9.0%
Het percentage bewoners tussen de 25 tot 45 jaar in Bargeres is
24%
De woningprijzen in Bargeres zijn het afgelopen jaar toegenomen met
9.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenmarkt in Bargeres.

Als bezitter van een huis in Bargeres zit je goed. De gemiddelde woningprijs nam toe het afgelopen jaar met 9.0% tot een gemiddelde prijs van € 2,056 per vierkante meter. Hiermee doet Bargeres het beter dan de gemiddelde woningprijs in gemeente Emmen. Hier nam toe de gemiddelde huizenprijs met 8.0% tot € 2,493 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Nederland loopt Bargeres voor. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een huis in Bargeres in Emmen?

Een huis kopen in Bargeres is een stuk minder ingewikkeld dan een makelaar het misschien laat klinken. Laat je niet opjagen door enge spookverhalen over de huizenmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een stuk eerlijker. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je luie stoel. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Bargeres in Emmen.

In de wijk Bargeres in Emmen is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 3,657 bewoners per vierkante kilometer en 4,355 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste bewoners in Bargeres zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 1,360 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg te doen voor een gezin. De grootste bevolkingsgroep is in deze oerhollandse wijk tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 15% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 11% tussen de 15 tot 25 jaar en 21% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Emmen on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.