De gemiddelde prijs per vierkante meter in Horstlanden-Stadsweide is € 3,339/m²

Gemiddeld is er licht overboden in de afgelopen 12 maanden in Horstlanden-Stadsweide
2.9%
Het percentage inwoners tussen de 15 tot 25 jaar in Horstlanden-Stadsweide is
30%
De waarde van woningen in Horstlanden-Stadsweide zijn het afgelopen jaar opgelopen met
4.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenprijzen in Horstlanden-Stadsweide.

Met een woning in Horstlanden-Stadsweide zit je gewaagd. De gemiddelde waarde van een woning liep op het afgelopen jaar met 4.0% tot een gemiddelde prijs van € 3,339 per vierkante meter. Hiermee doet Horstlanden-Stadsweide het slechter dan de gemiddelde waarde van een woning in gemeente Enschede. Hier liep op de gemiddelde huizenprijs met 6.0% tot € 2,930 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt Horstlanden-Stadsweide achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een woning in Horstlanden-Stadsweide in Enschede?

Een huis kopen in Horstlanden-Stadsweide is een stuk makkelijker dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet gek maken door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je studeerkamer. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Horstlanden-Stadsweide in Enschede.

In de buurt Horstlanden-Stadsweide in Enschede is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 4,521 inwoners per vierkante kilometer en 1,970 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste inwoners in Horstlanden-Stadsweide zijn tussen de 15 tot 25 jaar oud en in totaal zijn er 300 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit een persoon, dus er is genoeg aanspraak voor een inwoner. De meeste mensen zijn in deze oerhollandse buurt tussen de 15 tot 25 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid eenpersoonshuishoudens. Verder is 11% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 28% tussen de 25 tot 45 jaar en 13% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Enschede on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.