De gemiddelde prijs per vierkante meter in Elferink-Heuwkamp is € 2,680/m²

Gemiddeld is er licht overboden in de afgelopen 12 maanden in Elferink-Heuwkamp
3.6%
Het percentage inwoners tussen de 25 tot 45 jaar in Elferink-Heuwkamp is
28%
De woningprijzen in Elferink-Heuwkamp zijn het afgelopen jaar toegenomen met
12.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenprijzen in Elferink-Heuwkamp.

Met een woning in Elferink-Heuwkamp zit je goed. De gemiddelde woningprijs nam toe het afgelopen jaar met 12.0% tot een gemiddelde prijs van € 2,680 per vierkante meter. Hiermee doet Elferink-Heuwkamp het beter dan de gemiddelde woningprijs in gemeente Enschede. Hier nam toe de gemiddelde huizenprijs met 6.0% tot € 2,930 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt Elferink-Heuwkamp voor. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een woning in Elferink-Heuwkamp in Enschede?

Een huis kopen in Elferink-Heuwkamp is een stuk makkelijker dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet gek maken door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je bank. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Elferink-Heuwkamp in Enschede.

In de buurt Elferink-Heuwkamp in Enschede is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 4,057 inwoners per vierkante kilometer en 1,360 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste inwoners in Elferink-Heuwkamp zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 350 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit een persoon, dus er is genoeg leven voor een young professional. De meeste mensen zijn in deze oerhollandse buurt tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid eenpersoonshuishoudens. Verder is 14% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 19% tussen de 15 tot 25 jaar en 14% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Enschede on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.