De gemiddelde vierkantemeterprijs in Krugerstraat Zuid is € 3,789/m²

Gemiddeld is er licht overboden in de afgelopen 12 maanden in Krugerstraat Zuid
4.3%
Het percentage mensen tussen de 65 jaar of ouder in Krugerstraat Zuid is
27%
De woningwaardes in Krugerstraat Zuid zijn het afgelopen jaar omhoog gegaan met
15.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale woningmarkt in Krugerstraat Zuid.

Als je investeert in een huis in Krugerstraat Zuid zit je goed. De gemiddelde woningwaarde ging omhoog het afgelopen jaar met 15.0% tot een gemiddelde prijs van € 3,789 per vierkante meter. Hiermee doet Krugerstraat Zuid het beter dan de gemiddelde woningwaarde in gemeente Epe. Hier ging omhoog de gemiddelde huizenprijs met 10.0% tot € 4,231 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Nederland loopt Krugerstraat Zuid voor. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een huis in Krugerstraat Zuid in Vaassen?

Een huis kopen in Krugerstraat Zuid is een stuk simpeler dan een makelaar het misschien laat klinken. Laat je niet ophitsen door enge spookverhalen over de huizenmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een stuk eerlijker. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je slaapkamer. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Krugerstraat Zuid in Vaassen.

In de wijk Krugerstraat Zuid in Vaassen is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 2,833 mensen per vierkante kilometer en 515 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste mensen in Krugerstraat Zuid zijn tussen de 65 jaar of ouder oud en in totaal zijn er 180 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg aanspraak voor een iemand met pensioen. De grootste bevolkingsgroep is in deze oerhollandse wijk tussen de 65 jaar of ouder, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 14% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 9% tussen de 15 tot 25 jaar en 21% tussen de 25 tot 45 jaar.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Vaassen on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.