De gemiddelde vierkantemeterprijs in Verspreide huizen bosgebied is € 0/m²

Het percentage mensen tussen de 0 tot 15 jaar in Verspreide huizen bosgebied is
28%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale woningmarkt in Verspreide huizen bosgebied.

Als je investeert in een huis in Verspreide huizen bosgebied zit je gewaagd. De gemiddelde prijs van een huis bleef stabiel het afgelopen jaar met 0% tot een gemiddelde prijs van € 0 per vierkante meter. Hiermee doet Verspreide huizen bosgebied het slechter dan de gemiddelde prijs van een huis in gemeente Ermelo. Hier bleef stabiel de gemiddelde huizenprijs met 7.0% tot € 4,168 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Nederland loopt Verspreide huizen bosgebied achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een huis in Verspreide huizen bosgebied in Ermelo?

Een huis kopen in Verspreide huizen bosgebied is een stuk simpeler dan een makelaar het misschien laat klinken. Laat je niet ophitsen door enge spookverhalen over de huizenmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een stuk eerlijker. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je huiskamer. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Verspreide huizen bosgebied in Ermelo.

In de wijk Verspreide huizen bosgebied in Ermelo is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 3 mensen per vierkante kilometer en 30 huishoudens weet je zeker dat je genoeg rust kan vinden. De meeste mensen in Verspreide huizen bosgebied zijn tussen de 0 tot 15 jaar oud en in totaal zijn er 10 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit meer dan twee personen, dus er is genoeg aanspraak voor een inwoner. De grootste bevolkingsgroep is in deze oerhollandse wijk tussen de 0 tot 15 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid gezinnen. Verder is 11% van de inwoners tussen de 15 tot 25 jaar, 22% tussen de 25 tot 45 jaar en 22% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Ermelo on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.