De gemiddelde prijs per vierkante meter in Verspreide huizen bosgebied Hulshorst is € 0/m²

Gemiddeld is er enorm onderboden in de afgelopen 12 maanden in Verspreide huizen bosgebied Hulshorst
-12.2%
Het percentage inwoners tussen de 65 jaar of ouder in Verspreide huizen bosgebied Hulshorst is
33%
De prijzen van woningen in Verspreide huizen bosgebied Hulshorst zijn het afgelopen jaar gelijk gebleven met
0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenprijzen in Verspreide huizen bosgebied Hulshorst.

Met een woning in Verspreide huizen bosgebied Hulshorst zit je gewaagd. De gemiddelde prijs van een woning bleef gelijk het afgelopen jaar met 0% tot een gemiddelde prijs van € 0 per vierkante meter. Hiermee doet Verspreide huizen bosgebied Hulshorst het slechter dan de gemiddelde prijs van een woning in gemeente Nunspeet. Hier bleef gelijk de gemiddelde huizenprijs met 7.0% tot € 4,130 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt Verspreide huizen bosgebied Hulshorst achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een woning in Verspreide huizen bosgebied Hulshorst in Hulshorst?

Een huis kopen in Verspreide huizen bosgebied Hulshorst is een stuk makkelijker dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet gek maken door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je tuin. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Verspreide huizen bosgebied Hulshorst in Hulshorst.

In de buurt Verspreide huizen bosgebied Hulshorst in Hulshorst is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 15 inwoners per vierkante kilometer en 95 huishoudens weet je zeker dat je genoeg rust kan vinden. De meeste inwoners in Verspreide huizen bosgebied Hulshorst zijn tussen de 65 jaar of ouder oud en in totaal zijn er 25 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg aanspraak voor een iemand met pensioen. De meeste mensen zijn in deze oerhollandse buurt tussen de 65 jaar of ouder, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 9% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 12% tussen de 15 tot 25 jaar en 12% tussen de 25 tot 45 jaar.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Hulshorst on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.