De gemiddelde prijs per vierkante meter in Noord woongebied is € 3,379/m²

Gemiddeld is er licht overboden in de afgelopen 12 maanden in Noord woongebied
3.5%
Het percentage mensen tussen de 25 tot 45 jaar in Noord woongebied is
25%
De huizenprijzen in Noord woongebied zijn het afgelopen jaar gestegen met
7.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale woningmarkt in Noord woongebied.

Als woningbezitter in Noord woongebied zit je gewaagd. De gemiddelde huizenprijs steeg het afgelopen jaar met 7.0% tot een gemiddelde prijs van € 3,379 per vierkante meter. Hiermee doet Noord woongebied het slechter dan de gemiddelde huizenprijs in gemeente Etten-Leur. Hier steeg de gemiddelde huizenprijs met 8.0% tot € 3,350 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt Noord woongebied voor. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een woning in Noord woongebied in Etten-Leur?

Een huis kopen in Noord woongebied is een stuk simpeler dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet ophitsen door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je woonkamer. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Noord woongebied in Etten-Leur.

In de buurt Noord woongebied in Etten-Leur is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 4,698 mensen per vierkante kilometer en 7,895 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste mensen in Noord woongebied zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 3,225 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg te doen voor een gezin. De meeste mensen zijn in deze oerhollandse buurt tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 19% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 11% tussen de 15 tot 25 jaar en 18% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Etten-Leur on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.