De lokale huizenprijzen in Industrieterrein Dombosch.

Als je een huis koopt in Industrieterrein Dombosch zit je gewaagd. De gemiddelde woningwaarde bleef gelijk het afgelopen jaar met 0% tot een gemiddelde prijs van € 0 per vierkante meter. Hiermee doet Industrieterrein Dombosch het slechter dan de gemiddelde woningwaarde in gemeente Geertruidenberg. Hier bleef gelijk de gemiddelde huizenprijs met 9.0% tot € 3,286 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Nederland loopt Industrieterrein Dombosch achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 5.0%.

Bieden op een huis in Industrieterrein Dombosch in Raamsdonksveer?

Een huis kopen in Industrieterrein Dombosch is een stuk makkelijker dan een makelaar het misschien laat klinken. Laat je niet gek maken door enge spookverhalen over de huizenmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een stuk eerlijker. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je slaapkamer. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Industrieterrein Dombosch in Raamsdonksveer.

In de wijk Industrieterrein Dombosch in Raamsdonksveer is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 19 inwoners per vierkante kilometer en 15 huishoudens weet je zeker dat je genoeg rust kan vinden. De meeste inwoners in Industrieterrein Dombosch zijn tussen de 15 tot 25 jaar oud en in totaal zijn er 10 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg reuring voor een student. De grootste bevolkingsgroep is in deze oerhollandse wijk tussen de 15 tot 25 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 0% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 11% tussen de 25 tot 45 jaar en 11% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Raamsdonksveer on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.