De gemiddelde prijs per vierkante meter in Mierlo is € 3,474/m²

Gemiddeld is er fors overboden in de afgelopen 12 maanden in Mierlo
5.3%
Het percentage mensen tussen de 65 jaar of ouder in Mierlo is
24%
De woningwaardes in Mierlo zijn het afgelopen jaar omhoog gegaan met
9.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale woningmarkt in Mierlo.

Als woningbezitter in Mierlo zit je gewaagd. De gemiddelde woningwaarde ging omhoog het afgelopen jaar met 9.0% tot een gemiddelde prijs van € 3,474 per vierkante meter. Hiermee doet Mierlo het slechter dan de gemiddelde woningwaarde in gemeente Geldrop-Mierlo. Hier ging omhoog de gemiddelde huizenprijs met 10.0% tot € 3,559 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt Mierlo voor. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een woning in Mierlo in Mierlo?

Een huis kopen in Mierlo is een stuk simpeler dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet ophitsen door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je tuin. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Mierlo in Mierlo.

In de buurt Mierlo in Mierlo is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 2,299 mensen per vierkante kilometer en 4,150 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste mensen in Mierlo zijn tussen de 65 jaar of ouder oud en in totaal zijn er 1,455 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg aanspraak voor een iemand met pensioen. De meeste mensen zijn in deze oerhollandse buurt tussen de 65 jaar of ouder, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 15% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 11% tussen de 15 tot 25 jaar en 21% tussen de 25 tot 45 jaar.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Mierlo on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.