De gemiddelde prijs per vierkante meter in Verspreide huizen Mierlo is € 4,002/m²

Gemiddeld is er licht overboden in de afgelopen 12 maanden in Verspreide huizen Mierlo
4.2%
Het percentage inwoners tussen de 25 tot 45 jaar in Verspreide huizen Mierlo is
29%
De waarde van woningen in Verspreide huizen Mierlo zijn het afgelopen jaar opgelopen met
14.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenprijzen in Verspreide huizen Mierlo.

Met een woning in Verspreide huizen Mierlo zit je goed. De gemiddelde waarde van een woning liep op het afgelopen jaar met 14.0% tot een gemiddelde prijs van € 4,002 per vierkante meter. Hiermee doet Verspreide huizen Mierlo het beter dan de gemiddelde waarde van een woning in gemeente Geldrop-Mierlo. Hier liep op de gemiddelde huizenprijs met 10.0% tot € 3,559 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt Verspreide huizen Mierlo voor. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een woning in Verspreide huizen Mierlo in Mierlo?

Een huis kopen in Verspreide huizen Mierlo is een stuk makkelijker dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet gek maken door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je studeerkamer. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Verspreide huizen Mierlo in Mierlo.

In de buurt Verspreide huizen Mierlo in Mierlo is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 96 inwoners per vierkante kilometer en 475 huishoudens weet je zeker dat je genoeg rust kan vinden. De meeste inwoners in Verspreide huizen Mierlo zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 250 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg te doen voor een gezin. De meeste mensen zijn in deze oerhollandse buurt tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 23% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 10% tussen de 15 tot 25 jaar en 13% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Mierlo on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.