De gemiddelde vierkantemeterprijs in Godelindebuurt is € 5,436/m²

Gemiddeld is er licht onderboden in de afgelopen 12 maanden in Godelindebuurt
-1.1%
Het percentage inwoners tussen de 25 tot 45 jaar in Godelindebuurt is
23%
De waarde van huizen in Godelindebuurt zijn het afgelopen jaar opgelopen met
8.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenprijzen in Godelindebuurt.

Als je een huis koopt in Godelindebuurt zit je goed. De gemiddelde waarde van een huis liep op het afgelopen jaar met 8.0% tot een gemiddelde prijs van € 5,436 per vierkante meter. Hiermee doet Godelindebuurt het beter dan de gemiddelde waarde van een huis in gemeente Gooise Meren. Hier liep op de gemiddelde huizenprijs met 5.0% tot € 5,256 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Nederland loopt Godelindebuurt voor. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een huis in Godelindebuurt in Bussum?

Een huis kopen in Godelindebuurt is een stuk makkelijker dan een makelaar het misschien laat klinken. Laat je niet gek maken door enge spookverhalen over de huizenmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een stuk eerlijker. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je slaapkamer. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Godelindebuurt in Bussum.

In de wijk Godelindebuurt in Bussum is het gezellig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 9,762 inwoners per vierkante kilometer en 400 huishoudens weet je zeker dat je regelmatig aanspraak kan vinden. De meeste inwoners in Godelindebuurt zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 165 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg te doen voor een gezin. De grootste bevolkingsgroep is in deze oerhollandse wijk tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 20% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 10% tussen de 15 tot 25 jaar en 19% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Bussum on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.