De lokale huizenmarkt in Rembrandtpark.

Als je woningbezitter wordt in Rembrandtpark zit je gewaagd. De gemiddelde waarde van een woning liep op het afgelopen jaar met 2.0% tot een gemiddelde prijs van € 5,886 per vierkante meter. Hiermee doet Rembrandtpark het slechter dan de gemiddelde waarde van een woning in gemeente Gooise Meren. Hier liep op de gemiddelde huizenprijs met 5.0% tot € 5,258 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt Rembrandtpark achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 5.0%.

Bieden op een woning in Rembrandtpark in Naarden?

Een huis kopen in Rembrandtpark is een stuk minder ingewikkeld dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet opjagen door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je woonkamer. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Rembrandtpark in Naarden.

In de buurt Rembrandtpark in Naarden is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 4,584 bewoners per vierkante kilometer en 890 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste bewoners in Rembrandtpark zijn tussen de 0 tot 15 jaar oud en in totaal zijn er 425 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg aanspraak voor een inwoner. De meeste mensen zijn in deze oerhollandse buurt tussen de 0 tot 15 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 10% van de inwoners tussen de 15 tot 25 jaar, 18% tussen de 25 tot 45 jaar en 19% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Naarden on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.