De gemiddelde prijs per vierkante meter in Paddepoel-Zuid is € 3,223/m²

Gemiddeld is er fors overboden in de afgelopen 12 maanden in Paddepoel-Zuid
5.4%
Het percentage inwoners tussen de 25 tot 45 jaar in Paddepoel-Zuid is
31%
De prijzen van woningen in Paddepoel-Zuid zijn het afgelopen jaar gezakt met
-3.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenprijzen in Paddepoel-Zuid.

Met een woning in Paddepoel-Zuid zit je gewaagd. De gemiddelde prijs van een woning zakte het afgelopen jaar met -3.0% tot een gemiddelde prijs van € 3,223 per vierkante meter. Hiermee doet Paddepoel-Zuid het slechter dan de gemiddelde prijs van een woning in gemeente Groningen. Hier zakte de gemiddelde huizenprijs met 5.0% tot € 3,568 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt Paddepoel-Zuid achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een woning in Paddepoel-Zuid in Groningen?

Een huis kopen in Paddepoel-Zuid is een stuk makkelijker dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet gek maken door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je woonkamer. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Paddepoel-Zuid in Groningen.

In de buurt Paddepoel-Zuid in Groningen is het gezellig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 8,949 inwoners per vierkante kilometer en 2,675 huishoudens weet je zeker dat je regelmatig aanspraak kan vinden. De meeste inwoners in Paddepoel-Zuid zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 645 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit een persoon, dus er is genoeg leven voor een young professional. De meeste mensen zijn in deze gemengde buurt tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid eenpersoonshuishoudens. Verder is 17% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 18% tussen de 15 tot 25 jaar en 14% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Groningen on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.