De lokale huizenmarkt in Badhoevedorp Zuid.

Als bezitter van een huis in Badhoevedorp Zuid zit je goed. De gemiddelde woningprijs nam toe het afgelopen jaar met 16.0% tot een gemiddelde prijs van € 5,726 per vierkante meter. Hiermee doet Badhoevedorp Zuid het beter dan de gemiddelde woningprijs in gemeente Haarlemmermeer. Hier nam toe de gemiddelde huizenprijs met 6.0% tot € 4,804 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Nederland loopt Badhoevedorp Zuid voor. In heel Nederland stegen de prijzen met 5.0%.

Bieden op een huis in Badhoevedorp Zuid in Badhoevedorp?

Een huis kopen in Badhoevedorp Zuid is een stuk minder ingewikkeld dan een makelaar het misschien laat klinken. Laat je niet opjagen door enge spookverhalen over de huizenmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een stuk eerlijker. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je slaapkamer. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Badhoevedorp Zuid in Badhoevedorp.

In de wijk Badhoevedorp Zuid in Badhoevedorp is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 4,627 bewoners per vierkante kilometer en 390 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste bewoners in Badhoevedorp Zuid zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 155 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg te doen voor een gezin. De grootste bevolkingsgroep is in deze oerhollandse wijk tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 15% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 13% tussen de 15 tot 25 jaar en 17% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Badhoevedorp on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.