De gemiddelde prijs per vierkante meter in Drielanden is € 3,876/m²

Gemiddeld is er licht overboden in de afgelopen 12 maanden in Drielanden
4.6%
Het percentage mensen tussen de 25 tot 45 jaar in Drielanden is
28%
De waarde van woningen in Drielanden zijn het afgelopen jaar opgelopen met
9.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale woningmarkt in Drielanden.

Als woningbezitter in Drielanden zit je goed. De gemiddelde waarde van een woning liep op het afgelopen jaar met 9.0% tot een gemiddelde prijs van € 3,876 per vierkante meter. Hiermee doet Drielanden het beter dan de gemiddelde waarde van een woning in gemeente Harderwijk. Hier liep op de gemiddelde huizenprijs met 6.0% tot € 3,855 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt Drielanden voor. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een woning in Drielanden in Harderwijk?

Een huis kopen in Drielanden is een stuk simpeler dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet ophitsen door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je woonkamer. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Drielanden in Harderwijk.

In de buurt Drielanden in Harderwijk is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 3,380 mensen per vierkante kilometer en 3,865 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste mensen in Drielanden zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 1,890 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg te doen voor een gezin. De meeste mensen zijn in deze oerhollandse buurt tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 23% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 12% tussen de 15 tot 25 jaar en 12% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Harderwijk on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.