De gemiddelde prijs per vierkante meter in Tonsel is € 4,961/m²

Gemiddeld is er licht overboden in de afgelopen 12 maanden in Tonsel
3.4%
Het percentage mensen tussen de 25 tot 45 jaar in Tonsel is
23%
De woningprijzen in Tonsel zijn het afgelopen jaar toegenomen met
9.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale woningmarkt in Tonsel.

Als woningbezitter in Tonsel zit je goed. De gemiddelde woningprijs nam toe het afgelopen jaar met 9.0% tot een gemiddelde prijs van € 4,961 per vierkante meter. Hiermee doet Tonsel het beter dan de gemiddelde woningprijs in gemeente Ermelo. Hier nam toe de gemiddelde huizenprijs met 7.0% tot € 4,168 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt Tonsel voor. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een woning in Tonsel in Ermelo?

Een huis kopen in Tonsel is een stuk simpeler dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet ophitsen door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je bank. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Tonsel in Ermelo.

In de buurt Tonsel in Ermelo is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 354 mensen per vierkante kilometer en 470 huishoudens weet je zeker dat je genoeg rust kan vinden. De meeste mensen in Tonsel zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 145 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg te doen voor een gezin. De meeste mensen zijn in deze oerhollandse buurt tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 14% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 11% tussen de 15 tot 25 jaar en 19% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Ermelo on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.